TISKOVÁ KONFERENCE

TISKOVÁ KONFERENCE

Trenér hostů byl na tiskové konferenci po utkání hodně otevřený a nenechal na svých hráčkách nit suchou. Pochopitelně na naší straně se pozitivní slova hledala daleko lépe. 

Vincent Bouffioux - trenér Namuru
Na hřišti jsem viděl jen jeden tým a to byl Nymburk. Když se podívám do statistik, je zřejmé, že jsme nebyli schopni dát koš. A když jen jeden tým je schopen skórovat, jen jeden tým může vyhrát. Byla to parodie na basketbal.
Možná jsou koše v Čechách výš než v Belgii nebo tady byla moc silná světla, nevím, ale normálně se moje hráčky trefují do koše. Když nedostanete míč skrz obroučku, nemůžete vyhrát žádný zápas. 
Nehráli jsme špatně v obraně, Nymburk měl trochu problémy s naší zónou. Jenže i když hrajete dobrou obranu, ale nedáváte body, tak nikdy nemůžete vyhrát. Jednačtyřicet bodů za zápas je normální v kategorii minižákyň, tam je v pořádku, že dáte 10 bodů za čtvrtinu.
V dalších zápasech musíme používat mozek a hrát hlavou, každá hráčka musí vědět, co na hřišti zvládne předvést, jaké jsou její schopnosti. Není možné, aby si naše hráčka, která má metr dvacet, myslela, že může jít dvojtaktem do koše přes hráčku, která má dva metry. To je hloupost.

K. Ballau - kapitánka Namuru
Hlavním problémem byla naše špatná střelba. Druhý velký problém byl, že jsme nehrály jako tým protože individuálně nejsme tak dobré hráčky, abychom mohli spěšně zakončit po první přihrávce. Když budeme takhle pokračovat, prohrajeme všechny zápasy o 30 bodů. Kdybychom měli týmového ducha, nemuseli jsme prohrát takovým rozdílem, tím jsem si jistá.

Daniel Kurucz - trenér Nymburka
Z dnešního zápasu mám dobrý pocit. Rozhodujícím hráčem byla Saša Chomenčuk. Upřímně, nikdy předtím jsem ji neviděl hrát tak dobře, a to je tady druhou sezonu. Soustředili jsme se hlavně na obranu. Prohráli jsme pár zápasů, protože jsme se v ní nekoncentrovali, takže jsme se připravovali hlavně na obranné polovině hřiště. A myslím, že dnes to fungovalo dobře. Namur měl úspěšnost střelby jen 25%, to proto, že jsme jim naší dobrou obranou dovolili střílet jen velmi těžké střely. 

Monika Hamplová - hráčka Nymburka
Celý zápas jsme hráli velmi týmově. Soustředili jsme se na hru, hlavně na obranu, na kterou jsme byly velmi dobře připraveny. Hodně nás nakopli zisky které jsme měli na začátku čtvrté čtvrtiny. Diváci nám v našem výkonu velmi pomohli, celá hala byla s námi. 
 
vloženo: 04.11.2016 11:29 / přečteno: 32966x
 
« Zpět

Krátké zprávy

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.