KRÁTCE Z FRANCIE

KRÁTCE Z FRANCIE

Naše děvčata dorazila včera pozdě odpoledne do města Mont-de-Marsan, kde sehrají zápas třetího kola FIBA Eurocupu.

Cesta probíhala bez komplikací, letecká společnost Air France se prezentovala velkou přesností a obě letadla (letělo se s přestupem v Paříži) startovala podle letového řádu a dosedla dokonce o pár minut dříve. Včerejší večerní trénink byl především taktický a střelecký. Probíraly se akce Francouzek a způsoby obrany i útoku. „Hala je hodně specifická, světla tu svítí ze strany a to je velmi nepříjemné pro střelbu,“ konstatoval po tréninku kouč Daniel Kurucz. Na náš trénink se přišel podívat také kompletní tým místních mužů a také nějací diváci.

 

Večeře po tréninku byla ve francouzském stylu a v nabídce nechyběly ani šneci. Ty ochutnala Jessica Kuster a bylo vidět, že je nejí poprvé. Nakonec se odvážila i Monika Hamplová a statečně tuto výzvu zvládla.  

 

Dnešní zápas bude asi hodně prestižní a je mu věnovaná velká pozornost. Zápas bude vysílat místní televize, v novinách se zápasu věnovali na celé jedné straně a zápas byl rozebírán ze všech možných úhlů pohledu. Vzhledem k tomu, že ve Francii je státní svátek, očekává se také hojná návštěva. Místní předpokládají vyprodaný stánek s kapacitou 2300 diváků.

 

„Bude to epický večer. Jak místní novináři připomínají: ‚velký zápas jedněch z nejlepších týmů Eurocupu‘. Však pro to mají důvod, náš tým je v pořadí TOP 100 na serveru eurobasket.com na pátém místě v Evropě a domácí tým je na šestém místě. Myslím, že pro většinu našich hráček to bude hodně nezvyklá atmosféra. Doufám, že ji holky zvládnou,“ věří trenér Kurucz.

 
Landes - noviny 1
Landes - noviny 2
 
 
 
vloženo: 11.11.2015 10:59 / přečteno: 27776x
 
« Zpět

Krátké zprávy

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.