NA SETKÁNÍ S HEJTMANEM

NA SETKÁNÍ S HEJTMANEM

Naše hráčky se v úterý 5.dubna pravé poledne sešly v zasedací místnosti Rady Středočeského kraje na krátkém setkání s hejtmanem Středočeského kraje panem, ing. Milošem Peterou.

Omluvené byly naše studentky Míša Mocová a Lenka Bartákové,  ta dokonce skládala v jednu hodinu zkoušku. Nemohla se dostavit ani maminka Veronika Bortelová a léčebné povinnosti nepustily na pražský Újezd ani Veroniku Rybovou.

 

V krátkém proslovu hejtman kraje pan Petera nejprve přivítal hráčky a realizační tým na půdě Krajského úřadu Středočeského kraje. Vypíchl snahu kraje podporovat sport dětí a mládeže a připomněl, že Kraj v posledních letech otevřel dvacet sportovních akademií v různých sportech.

 

„Pochopitelně jsme velice rádi, že se na území Středočeského kraje daří i vrcholovému sportu, ať se jedná o kolektivní nebo individuální sporty. Jedním z nich jste i vy, ženské basketbalový klub Nymburk, který získal první místo v basketbalovém poháru žen. Věřím, že jste ještě neřekli poslední slovo v této právě vrcholící sezoně,“ řekl Miloš Petera, hejtman Středočeského kraje.

 

V dalších slovech vyjádřil snahu kraje, předsedy České basketbalové federace pana Jansty i našeho trenéra Daniela Kurucze, se kterými se pravidelně setkává, posunout basketbal dál v popularitě než je dnes. „Chceme společně dostat basketball ještě více mezi lidi,“ poznamenal doslova Petera.

 

V dalších slovech hejtman Miloš Petera poděkoval hráčkám za reprezentaci Středočeského kraje a vyjádřil také podporu přestavby Sportovního centra v Nymburce na olympijské centrum. „Přejeme si, aby do čtyř, pěti let bylo Sportovní centrum v Nymburce přestavěno,“ přidal konkrétní časový horizont hejtman.

 

Pak už pan hejtman předal všem pamětní list pro vzpomínku na dnešní den realizačnímu týmu i všem hráčkám. Zástupci našeho týmu předali na oplátku hejtmanovi podepsaný dres a plakát týmu.

 

V krátké diskusi přišly na přetřes plány týmu nejen na tuto, ale i na příští sezonu. „Opět bychom chtěli hrát evropský pohár, ve kterém jsme se dostali do čtvrtfinále,“ připomněl další úspěch našeho družstva na mezinárodním poli kouč Kurucz.

 

Na fotografie, které ukazují naše hráčky v jiném oblečení a úpravě vlasů než při zápasech a které umocňovalo skvělé skoro letní počasí, se můžete podívat ve fotogalerii  .  

 
    
 
vloženo: 05.04.2016 21:13 / přečteno: 29129x
 
« Zpět

Krátké zprávy

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.