DŮVĚRU FANOUŠKŮ BUDEME POTŘEBOVAT

DŮVĚRU FANOUŠKŮ BUDEME POTŘEBOVAT

Po zpackaném utkání v Brně, chceme proti dalšímu brněnskému týmu MK Technic ukázat, že výpadek v Brně byl dlouhý jen jeden zápas. Jak na sobotní zápas pohlíží trenér Daniel Kurucz najdete v rozhovoru před zápasem.

V krátké době nás čeká třetí zápas proti brněnskému celku. Sice jsme nejdříve porazili KP Brno na jeho hřišti, ale pak jsme dost nečekaně a dost vysoko prohráli v Žabovřeskách s Handicapem, bývalými Žabinami. Co bude dál?

Ano, je to tak. V Králově poli měl tým hodně energie a právě tou svého soupeře zlomil. Naopak v Rosničce jsme si asi mysleli, že nemůžeme prohrát a ukázalo se, že prohrát můžeme. Upřímně musím říct, že domácím opravdu hodně pomohli rozhodčí, zejména p. Karafiát, který viděl fauly jenom na jedné straně a v rozhodujících chvílích velkoryse přehlédl i dvoje kroky domácích, nicméně jsme nedokázali najít odpověď na nadšení a bojovnost domácích a naprosto zaslouženě jsme prohráli. 

Ten zápas ukázal, že se budeme muset hodně snažit a tvrdě pracovat, abychom nahradili skvělou stříbrnou čtyřku z loňska, kterou letos nemáme (Bortelová, Taylor, Kuster, Egle). Spadli jsme z višně rovnou nosem na zem  a teď toho musíme využít v dalších zápasech. Doufám, že už hned proti Techniku. 

 

Technik jako nováček by měl být snadným soustem...

Asi bych měl říct, že ano, ale viděli jsme, jak jsme zahráli na Žabinách... Zápas s Technikem ukáže, jestli se z toho předešlého utkání tým poučil a pochopil situaci, anebo ne. Já věřím, že ano. 

 

Jak byste hodnotil soupeře?

Je to nováček soutěže, ale tým je dobře složen, hraje pro radost a v minulém kole vyhrál střelecké dostihy ve Strakonicích, což mu určitě dodalo sebevědomí. Bude to nepříjemný soupeř, který proti nám nemá co ztratit. A má ve svém středu hodně slušné hráčky. Třeba trojkařku Havlíkovou, nebo Renatu Zrůstovou,  chytré hráčky Půlpánovou a Šívrovou nebo Stehlíkovou ze Zítkovou, střelkyni Gašicovou... to jen, co mi teď rychle napadá..

Přesto, jestli chceme myslet na play-off, a to my rozhodně chceme, tak zkrátka musíme doma vyhrát. 

 

Říkáte to dost opatrně…

Co jsem viděl v Rosničce, to jsem viděl. Soupeři dostali návod, jak nás porazit. My ale chceme všem ukázat, že jsme se dokázali adaptovat a že budeme znovu vyhrávat…. Doufám. 

 

Čekáte tedy vyrovnaný zápas?

Chtěl bych pozvat diváky na dvojzápas, kdy vyhrajeme o třicet. A po nás naši muži taky o třicet.  Snad to oba týmy zvládneme. Věřím, že na úvodní domácí zápas nás přijde podpořit slušný počet diváků. Jejich důvěru budeme po zpackaném zápase v Brně hodně potřebovat!

 

Slyšel jsem, že budeme mít vzácnou návštěvu. Co můžete prozradit?

Ano, těsně před zápasem se mohou fanoušci těšit na naši dlouholetou kapitánku Veroniku Bortelovou, která se na nás přijede podívat a  my ji před začátkem zápasu popřejeme hodně štěstí a zdraví v následujících požehnaných měsících.  

 
vloženo: 07.10.2016 03:08 / přečteno: 32687x
 
« Zpět

Krátké zprávy

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.