PÁTÁ ČTVRTINA S NAMUREM

PÁTÁ ČTVRTINA S NAMUREM

Dnes od půl deváté večer začíná předposlední zápas našeho týmu v Eurocupu. Soupeřem bude belgický tým z Namuru, který už přišel o všechny možnosti postupu.

S týmem jsme sehráli velice vydařený zápas ve druhém kole. Soupeře jsme dokázali porazit 70:41. „Chtělo by to, abychom hráli pátou čtvrtinu našeho prvního duelu a pokračovat tam, kde jsme před několika týdny skončili,“ přál by si trenér Kurucz. Vzhledem k tomu, že domácí mohou hrát uvolněně, bylo by nanejvýš vhodné jim hned na začátek ukázat, že my jsme na hřišti pány a utkání utrhnout v první čtvrtině. Strašit nás může trochu utkání v Raguse, které Namur prohrál až po boji o tři body. „V Itálii nastoupili s malou sestavou, kde Rosenberga nastoupila na pivotu. Pro Ragusu, která má mohutné pivotky, to nebylo snadné, protože se hrálo v rychlém tempu,“ popsal trenér Kurucz zápas minulého kola.

 

Namur má velice silnou základní pětku. Na rozehrávce hraje  Ballau, na křídlech stále se lepšící Gomez a Lotyška Rosenberga, která je nekompromisní hráčkou v osobních soubojích. Pod košem využívá trenér soupeře Hendrickx nebo dobře stavěnou Linskens, která hodně připomíná karlovarskou Reisingerovou. Šestou hráčkou v rotaci bývá často Deneil, která má solidní střelu.

 

Pokud zvítězíme a zároveň Nantes doma prohraje s Ragusou, budeme mít postup zajištěný. Pokud zvítězíme a Nantes bude také úspěšnější, může se rozhodovat klidně v tabulce tří týmů. V ní má zatím nejlepší skóre Ragusa a nejhorší Nantes. To je však ještě hodně daleko a jasno bude dnes po desáté hodině večer. Nechme se překvapit. 

 
vloženo: 07.12.2016 10:03 / přečteno: 31157x
 
« Zpět

Krátké zprávy

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.