ACH TI ROZHODČÍ

ACH TI ROZHODČÍ

O víkendu hrály všechny tři týmy žen a připsaly si pouze dvě vítězství. 

Ženy v první lize sehrály dva zápasy, ve kterých bylo reálné vyhrát, ale přesto jim to nebylo souzeno. Zatímco v prvním utkání si za prohru mohou chybami v samotném závěru samy, ve druhém sehráli svou roli rozhodčí. 
V sobotu se naše hráčky v duelu s šesti hráčkami Olomouce potýkaly s chvilkovými výpadky na útočné a obranné polovině, které hodně dobře střílející hostující hráčky dokázaly trestat. Rozhodnutí přišlo po začátku poslední čtvrtiny, kdy jsme nedokázali udržet čtyřbodové vedení a šňůrou 0:10 jsme pustili hosty do vedení. 

Ve druhém zápase proti Brnu jsme se po úvodním kolapsu probudili, dostali zápas do téměř vyrovnaného stavu, ale pak už začali čarovat rozhodčí. Dvojí metr na posuzování nedovolených zákroků rozohnil našeho trenéra, ale děvčata semkl k ještě lepšímu výkonu. Proti šesti hráčům na hřišti se však špatně hraje. 

Oba zápasy v krajském přeboru, tedy spíše v oblastním, protože se hrálo v Ústí a Lovosicích, byly skoupé na body. V prvním naše ženy vyhrály 61:57, ve druhém prohrály 33:49. Především poslední čtvrtina nedělního zápasu byla bodově velice chudá. Skončila 7:8. 

Konkrétní výsledky a komentáře k zápasům (pokud je trenéři dodali) najdete zde  
Fotografie ze sobotního zápasu 1.ligy ve fotogalerii
 
vloženo: 04.11.2014 01:41 / přečteno: 32961x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.