PŘÍPRAVNÝ ZÁPAS # 4

PŘÍPRAVNÝ ZÁPAS # 4

V pondělí od pěti odpoledne sehrají naše ženy čtvrtý přípravný zápas. Soupeřem jim bude opět tým z Mladé Boleslavi Slovanka. 

Naše hráčky zatím v nekompletní sestavě čekají na první vítězství v přípravném zápase. Po prohře ve dvou zápasech s VŠ Praha se výkon nezlepšil ani v pátečním zápase proti Slovance. Stále nám chybí větší agresivita v obraně, práce na doskoku se v posledním utkání přeci jen trochu zlepšila. 

"Věřím, že si hráčky vezmou moje páteční slova k srdci a budou hrát opravdu nekompromisně, aby nenechávaly soupeřkám žádnou volnou střelu. Z dosavadních výsledků nechci dělat žádné velké závěry, i když nám hodně napověděly, jak upravit náplň tréninků," řekl před zápasem trenér Kurucz.

Do Nymburka by měly v pondělí odpoledne přiletět i obě americké hráčky Jessica Kuster a Theairra Taylor. Vzhledem k časovému posunu a únavě po cestě se nedá předpokládat, že by to utkání zasáhly jinak než jako divačky. Do utkání s Ostravou, které je na programu ve středu od čtyř už by měly být připraveny. 

 
 
vloženo: 06.09.2015 19:35 / přečteno: 31334x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.