SOUPISKA SKORO KOMPLETNÍ

SOUPISKA SKORO KOMPLETNÍ

Nymburský tým je od pondělního večera kompletní, přiletěly dvě hráčky z USA. Jedna posila však nepřijede.

Aktuálně čítá soupiska jedenáct kmenových hráček a čtyři hráčky se střídavým startem za B-tým, které mají šanci se prosadit také na zápasy Bonver ŽBL.

 
Jessica Kuster

Stálými hráčkami jsou (v pořadí podle čísel na dresu) jsou Anežka Skokanová, Monika Hamplová, Jessica Kuster (USA), Lenka Bartáková, Egle Šikšniute (LTU), Veronika Bortelová, Lenka Šípová, Alena Huňková, Monika Verlíková, Theairra Taylor (USA).  Z Jablonce nad Nisou hostuje Alena Klokočníková, kde bude kromě toho hrát ještě za U19 a ženy (1.liga) v Jablonci. Ze Sadské dostanou postupem času příležitost Katka Kulíšková (aktuálně zraněná), Míša Mocová a Karolína Žampová.

 

Jak si asi pamatujete, před začátkem sezony jsme avizovali příchod zkušené maďarské pivotky Judit Kajdacsi. Ta však do Nymburka nepřijede. „Judit se během přípravy několik dní odletem zranila a musela se podrobit operaci kolena. V takovém případě jsme pochopitelně ztratili o její služby zájem,“ vysvětlil trenér Kurucz.

 

Zůstane její místo volné? „Vzhledem k tomu, že máme na své soupisce pouze jednoho klasického pivota (Egle), je doplnění soupisky na pořadu dne,“ odpověděl trenér Kurucz. V době těsně před začátkem sezony je však situace na hráčském trhu komplikovanější. Většina kvalitních a ekonomicky přijatelných hráček je pod smlouvami a na „zlevňování“ těch, které ještě smlouvy nemají, nenazrál čas. Určitým omezením je také skutečnost, že pro zápasy Eurocupu může mít tým na soupisce k zápasu pouze dvě zámořské hráčky. Tím se výběr zužuje na evropské hráčky. Do začátku mezinárodních zápasů však zbývá ještě dost času.

 
    
 
vloženo: 10.09.2015 12:47 / přečteno: 27546x
 
« Zpět

Krátké zprávy

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.