ŠEST LET JSEM ČEKALA!

ŠEST LET JSEM ČEKALA!

O své prožitky ze závěrečného turnaje Českého poháru žen se podělila také služebně nejstarší hráčka týmu DSK Basketball Nymburk Alena Huňková, která má aktuálně na svém kontě nejvíce zápasů za DSK i nejvíce nastřílených bodů.

Je to pro tebe opravdu splnění „životního“ cíle?

Je to jasný, na to jsem v Nymburce čekala celou dobu (smích) – těch let co to stálo (šest – pozn.) a ty nervy (smích). (vážněji) Opravdu, je to super a jsem spokojena.


Jak se projeví spokojenost?

Tak, že půjdeme zítra na trénink a dáme si osm crossů. Tím zjistíme, že jsme se vrátili do reality a připomeneme si, že máme před sebou další cíl téhle už teď úspěšné sezony.


Je to tvůj největší úspěch?

Je, protože žádný jiný ještě nepřišel (smích).


Jak moc je cenný?

Hodně cenný... zlatá, co více si přát?


Byl závěrečný turnaj náročný?
Myslím, že to bylo těžké pro všechny hráčky. Nepříjemný byl hlavně zápas s Karlovými Vary, kde jsme byli favority a museli jsme to potvrdit.


V kvalifikačních zápasech se zase tolik nedařilo. Nebáli jste se, že tíha okamžiku může ovlivnit náš výkon?

Byla to pro nás nová situace. Především ve finále, když Hradec začal stahovat, jsme se necítili dobře. Možná jsme se trochu začali bát, že skončíme druhé („já jsem se tedy nebála!!“ – ozývalo se z okolí).


Co pomohlo, že jsme neskončili druzí?

Kolektivní výkon celého týmu. Každý, kdo byl na place, má na zlatu zásluhu a to nejen v pondělí ale i v neděli proti Varům. Jsme tým!


Říkala jsi, že jste byli na lavičce nervózní, užili jste si vůbec finále?

Užili. První poločas to byla pohoda a potom se to zdramatizovalo Alespoň měli naši fanoušci u televize taky nějaké zážitky... kouč měl možná nervy (smích).


Také sis jako Lenka dala nějaký závazek za zlato?

Já jsem chtěla jenom tu medaili (smích). Vedle sedící Lenka Bartáková v dobré náladě: „Ona se mnou poběží ten půlmaraton, ale ještě o tom neví.“


Kolik gratulací ti přišlo na mobil?

Nevím, moc, ani jsem to nepočítala.


V Karlových Varech se každoročně přidávají ceny za filmy a ocenění pak pronášejí různá poděkování. Co bys řekla na pódiu s pohárem v ruce Ty?

Děkuji za podporu všem, kteří s námi dnes byli, taky děkuji všem fanouškům u televize, a zvlášť těm, kteří nepřepnuli program, když Hradec dotahoval (doufám, že můj děda je v pohodě), děkuji všem lidem v týmu, co se na našem úspěchu podíleli jako trenér, asistent, paní Alex, Ivan, Tomáš. Prostě děkuju všem. Díky!!! 

 
vloženo: 09.03.2016 10:21 / přečteno: 31921x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.