VŠECHNO JE V POHODĚ

VŠECHNO JE V POHODĚ

Naše hráčky absolvovaly cestu bez větších komplikací a také další program probíhal podle předpokladů (na fotky z mobilu se můžete podávat ve fotogalerii).

„Jsme v pořádku a v dobré náladě,“ ohlásil se dnes odpoledne po tréninku Daniel Kurucz. Cesta sice byla trochu delší, než se předpokládalo, ale řidiči neriskují, hodně se staví na kafe či toaletu a hráčky si cestu užívají různě. Někdo poslouchá hudbu, jiný se věnuje spánku. 

 

Během úterý se výprava ubytovala v malém hotelu asi 5 minut autem od haly. „Hotel je příjemný, lidé jsou ochotní a kuchař nám vaří, co chceme. Dneska jsme měli kuře a špagety,“ chválil trenér místní. Dokonce hráčky navštívily malou vířivku v hotelu a to jim po dlouhé cestě ještě o trochu zvedlo náladu.

 

Ti, kteří pamatují více, se mohli v reáliích vrátit o pár let zpátky. „Na ulicích je hodně starých Dacií, chlapi chodí oblékaní ve stylu sedmdesátých let. Skoro nikde nejsou vidět reklamy. Ovšem město je pěkné, zvlášť jeho historická část. Když se pak sejde do ulic, kde probíhá běžný život, je rozdíl kultur viditelný,“ popisuje město Alba Julia kouč Kurucz. Kromě procházky po městě a návštěvy kostela, si výprava vyzkoušela místní obchodní síť. Prodejna Kauflandu se příliš nelišila od toho, co známe u nás.   

 

Aby všechno nebylo tak růžové, přidal se drobný zažívací problém u Waltie Rolle. „V noci jí nebylo dobře, na dopoledním tréninku s námi Wal byla. Bylo ale vidět, že není zcela ve své kůži. Tak snad nastoupí,“ doufá Dan Kurucz.

 
Fotografie zde  
 
vloženo: 26.11.2014 16:28 / přečteno: 32930x
 
« Zpět

Krátké zprávy

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.