S OKLEŠTĚNOU SESTAVOU NA LVICE

S OKLEŠTĚNOU SESTAVOU NA LVICE

Naše basketbalistky teď čeká o víkendu velice těžká zkouška. Náš zdravotně limitovaný tým čeká utkání proti přemožiteli z Českého poháru z Hradce Králové.

„Poslední tři, čtyři týdny se pro nás nevyvíjí příliš dobře. Vlastně ani jednou jsme netrénovali v deseti, spíše ve třech, čtyřech nebo v šesti. V pohárovém zápase o bronz se navíc zranila Eliška Mircová, která si přivodila otřes mozku,“ přihodil na stůl další zdravotní komplikaci trenér Kurucz.
 

I když Hradecké Lvice možná oplakaly „jen“ stříbrné medaile z Českého poháru, budou nyní na koni v zápase proti našemu družstvu. Jednak je k tomu opravňuje aktuální forma i skutečnost, že se bude hrát v sokolovně na hradeckém Eliščině nábřeží s podporou místních fanoušků. Hřát je může i pocit relativně snadného vítězství nad našimi hráčkami v semifinále Českého poháru. Na druhou stranu jsme si v utkání, které se nám nepovedlo, mohli najít spoustu momentů, které uděláme v sobotním zápase lépe.

 

Pro oba týmy je to velice důležité utkání. Vítězství o více než pět bodů dává Hradci stále ještě možnost myslet na druhé místo po základní části, naopak nás by vítězství pevněji posadilo na druhé místo tabulky a pak už by nám pro jistotu setrvání stačila jakákoliv výhra z posledních tří zápasů proti KP Brno, Technik Brno a USK Praha.

 

„V sobotu budu mít problém postavit pět zcela zdravých hráček. Bohužel i tohle patří ke sportu. Pokud byste se mě zeptali, co budeme v Hradci hrát, odpovím: počkám, kdo se v sobotu dostaví k odjezdu a podle toho uvidím,“ hledí s obavami do budoucna trenér Kurucz.

 
 
 
vloženo: 02.03.2018 11:06 / přečteno: 26213x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.