DO ODVETY MNOHEM VÍCE ENERGIE

DO ODVETY MNOHEM VÍCE ENERGIE

V domácím utkání proti USK Praha, které začíná v sobotu prvního dubna ve 13:00 hodin, je před námi jediný úkol. Odčinit nepěkný dojem z prvního zápasu, který jsme prohráli o 63 bodů.

Po prvním semifinálovém utkání si hráčky USK na palubovce dělaly, co chtěly a nám chyběla odvaha se jim postavit aktivněji na odpor. Po prvních nezdarech nás přemohla beznaděj a s tou se pak velice špatně pracuje. Domácí hráčky ukázaly svou jednoznačnou kvalitu a nenechaly nás ani nadechnout.

 

Po utkání se na nás snesla lavina kritiky ze všech různých směrů. Ano, mnohé připomínky byly pravdivé a lze s nimi jen souhlasit. Je potřeba si ale uvědomit, že letos náš tým nedosahuje takových výsledků jako v minulém roce. Kdyby ano, budou se řešit podobné otázky zápasu s USK až ve finále. „O 63 bodů jsme prohrávat neměli,“ podotkl před druhým utkání trenér Kurucz a uvědomují si to i naše hráčky. „I když se odmyslím od konečného výsledku, byla ostuda to, co jsme předvedli. Špatné nasazení, malá odvaha, to byly faktory, které nás proti tak těžkému soupeři srážely ještě více než v jiných zápasech,“ dodal ještě ke středečnímu duelu Dan Kurucz.

 

Teď nás čeká utkání nové. „Musíme zlepšit úplně všechno, ale to se povede jedině tehdy, pokud do každé vteřiny na palubovce dáme mnohem více energie a více víry ve vlastní možnosti. Pokud to neuděláme, budeme v hlavách ještě před zápasem prohrávat o čtyřicet,“ řekl před utkáním trenér Kurucz.

 

Tak jak je v této sezoně už nepříjemným pravidlem, nenastoupíme do utkání v kompletní sestavě. Chybět bude, od ledna již tradičně, nastávající maminka Kateřina Křížová a nenastoupí ani druhá bývalá hradecká hráčka Kateřina Zavázalová, které ze hry vyřadilo zranění kolene z minulého utkání na Královce a zatím se čeká na vyšetření pomocí magnetické rezonance. O možnosti zapojení do hry Taisii Udoděnko se rozhodne až před vlastním zápasem.

 
vloženo: 31.03.2017 16:47 / přečteno: 31513x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.