ZPRÁVY OD ŽLUTÉ ŘEKY

ZPRÁVY OD ŽLUTÉ ŘEKY

Dvě nymburské hráčky Naďa Salačová a nová posila Lenka Bartáková jsou s univerziádním výběrem na dvou turnajích v Číně, kde se utkají v Čínou B, Kanadou a juniorským týmem USA.

S krátkými zprávami se z daleké Číny hlásí Lenka Bartáková.

 Počasí
1.DEN

Naše cesta začala v pátek v podvečer na letišti Václava Havla v Praze a v neděli ve dvě  ráno místního času jsme zdárně dorazili do čínského městečka Huangshi. Po posledním letu ze Šanghaje do Wuhanu nás čekala asi dvouhodinová cesta autobusem, kde jsme měli super překvapení v podobě hamburgeru :D.  Po příjezdu do hotelu jsme rády zapadly do pokojů a šly spát. Hotel se jmenuje Tonino Lamborghini, což už podle jména je zárukou luxusu :).

 
2.DEN

Pořádně se vyspat to byl první úkol, další plány byly snídaně, oběd, výběh a wellness. Samozřejmě v Číně není nic na první pohled, jak se zdá. Z výběhu sešlo kvůli nepřetržitému dešti. Ano měli jsme náhradní plán - proběhnout se a protáhnout v hale. Wellness se bohužel nekonal, neměli jsme čepičky do bazénu, a když jsme přišli v čepičkách, co se používají do sprchy, tak se Číňan na recepci nestačil divit a jen nevěřícně kroutil hlavou :)). Opět přišel náhradní plán a to masáže u Toma a relax v posteli.

 
3.DEN

V prvním hracím dni byla soupeřem Kanada. Nic snadného na rozehrání. Když jsme se potkali na letišti, Kanaďanky se docela divily, kdo a odkud jsme :D.

Jinak den začínal stejně jako obvykle: ráno snídaně, trénink, procházka, coffee break a šli jsme na to. Zápas skončil 55-82 pro Kanadu. Náš největší problém byl na doskoku, nedokázali jsme se popasovat s jejich silovou hrou a našimi zbytečnými ztrátami. Osobně si myslím, že na druhém turnaji se s nimi popereme víc a výsledek bude příznivější.

 

Čínské Huangshi označením správního území jihovýchodní části provincie Hubei a leží poblíže řeky Jang-c-tiang (zeměpisná poloha 30°sš, 110°vd). V roce 2000 zde žilo téměř 700 tisíc obyvatel.  V překladu Huangshi znamená Žlutá skála. 

Mapka oblasti
Mapka oblasti
Hotel
Hotel Tonino Lamborghini 
Hotelový pokoj
Hotelový pokoj
Výhled na jezero
Výhled na jezero ve městě
Soupiska v angličtině i čínštině
Soupiska v angličtině i čínštině
 
vloženo: 23.06.2015 15:40 / přečteno: 29883x
 
« Zpět

Krátké zprávy

Kalendář

DOMAVENKUAKCE
PoÚtStČtSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.