TÝMOVÉ FOCENÍ

TÝMOVÉ FOCENÍ

Úterní trénink byl pro ženy trochu jiný. Jednak na rozdíl od jiných úterků nebyl v Praze ale v Nymburce a také tréninku předcházelo týmové focení.

Úderem páté se začaly v nymburské centrální hale srocovat první hráčky. V červených jim dresech to slušelo a fotoaparát cvakal jednu fotku za druhou. Vlastní pořízení fotografie bylo podobné tomu, když se fotili muži, ale po poslední portrétové fotce všechny vždy chtěly vidět, jak jim to sluší. Ještě, že není display fotoaparátu větší…. „Hlavně, že jsou vlasy vpředu,“ ozývalo se od těch dívek, které mají vlasy delší.

 

Po pořízení všech portrétových fotek se nafotily společné fotografie a také nějaké individuální. Při těch se užilo dost legrace a po počátečním ostychu vznikaly všelijaké kreace. Drobná Darina Mišurová drapla do prstů každé ruky míč, jakoby to byl citrón a po chvíli skončila nejmenší hráčka v náručí té nejvyšší Waltie Rolle. 

Wal a Dari

Naďa Salačová s Monikou Hamplovou vytvořily za pomoci Anežky Skokanové velké tiskací „H“. Jenže gravitace byla hodně silná a Anežka se jim stále vysmekávala, což vyvolávalo vlny smíchu a jen tak tak svou spoluhráčku udržely. Také hlavní trenér Kurucz ukázal, jak se bude tvářit, když budou jeho svěřenkyně hrát špatně a jak, když bude spokojen.

 

Na další vybrané fotky se můžete podívat ve fotogalerii.

Ryba a Móňa

 

Po neformální focení panovala dobrá a uvolněná nálada, což trenér poznal hned, když se začalo pracovat basketbalově. „Dobrou půlhodiny to trvalo, než se holky zkoncentrovaly,“ láteřil na oko Dan Kurucz, ale bylo vidět, že to tak úplně vážně nemyslí. Dobrá týmová chemie je základem úspěchu, nejen dril a odříkání.

 
 
vloženo: 10.10.2014 16:12 / přečteno: 32549x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.