JUBILANTKA ALEX

JUBILANTKA ALEX

Paní Alexandra Nezbedová, fyzioterapeutka našeho týmu, oslaví dnes 2. srpna významné životní jubileum. Protože se u žen o věku nemluví, naznačme jen, že se narodila v roce, kdy byla třeba podepsána Mnichovská dohoda.

růže
Přijměte naše blahopřání,
do let příštích ať máte k mání
štěstí, zdraví, mnoho sil,
abyste tady dlouho byla
a stovku s námi oslavila
 

... to přeje za všechny hráčky všech týmů DSK kapitánka Alena Huňková a pokračuje: „Paní Alex, děkujeme, že jste při nás stála v čase dobrém i zlém. Všichni na Vás rádi vzpomínají … hlavně na to, jak jste nám často něco dobrého přinesla, ať už nějaký upečený koláč nebo buchtu … no a když nevyšel čas na pečení, mohly jsme si vás mlsnout nějaký ten bonbónek…         

 
Alex 1
 

„Paní Alex s námi spolupracuje od roku 1995, kdy jsem přišel na USK řídit mládež, říká trenér Dan Kurucz a pokračuje: „Od té doby se mnou jezdila na starší žákyně, extraligu mladšího a staršího dorostu, ženy. Posléze se mnou zůstala i po mém odchodu z USK a s mými týmy DASCom a posléze DSK šla z pražského přeboru přes druhou ligu a první ligu až do ŽBL. Absolvovala se mnou tedy 22 sezon. V té poslední už s námi tolik nejezdila. Věřím ale, že se ještě na lavičce potkáme.“

 

Paní Alex jsem poznal vlastně už jako hráč, byla a je vynikající fyzioterapeutkou, která uměla dát člověka během několika chvatů dohromady. Taky si vzpomínám, že měla sílu jako býk, lehce nás uzvedla a protáhla. I nás, chlapy!!! Neskutečné. Její manžel byl výborným atletickým trenérem a její tatínek hrál první fotbalovou ligu za Slavii Praha. Paní Alex má také u nás v Brandýse - St. Boleslavi chalupu, hned vedle tzv. Zátopkových pěšin, tedy tréninkových cestiček, kudy běhával i legendární Emil Zátopek, kterého, pochopitelně jako celou řadu dalších atletů a vůbec sportovců, paní Alex také dobře znala.

 

Paní Alex přeju hodně zdraví a věřím, že se na nás přijde brzy podívat. A když budou holky potřebovat, že je taky pořádně "projede" :-)

 
Alex 2

Alex

Alex
 
vloženo: 02.08.2018 01:58 / přečteno: 26563x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.