DRUHÉ ČTVRTFINÁLE V / S MB

DRUHÉ ČTVRTFINÁLE V / S MB

V sobotu se čtvrtfinále překulí do druhého utkání, které odehrajeme na venkovní palubovce v Mladé Boleslavi. Po zkušenostech z minulého zápasu nás určitě nečeká nic lehkého.

V prvním zápase ukázala Slovanka, že se na středu dobře připravila. Jejich hra dokázala eliminovat naše silné zbraně, v ofenzivě se nedařilo Krystal Vaughn, kterou navíc soupeřky dobře bránily a některé nepochopitelné přihrávky rozehrávaček zvyšovaly počet ztrát a současně s tím snižovaly počet možných útoků. „My jsme se po domácím vítězství soustředili na omezení zbytečných ztrát a souhru s pivoty,“ naznačil trenér Kurucz, kde nás v prvním čtvrtfinále nejvíce tlačila bota.

 

„Právě přihrávka na pivota a její provedení bude ve druhém zápase pro nás klíčové a mohlo by vést ke druhé výhře,“ plánuje Kurucz, který dnešní odpoledne věnoval hodně detailnímu rozboru prvního zápasu. V útoku nám bude pochopitelně komplikovat hru obrana Slovanky. „Budeme si muset dát pozor na aktivní obranu soupeřek, kterým se v prvním zápase dařilo rychle a dobře předstupovat před naše dlouhé hráčky,“ doplnil Dan Kurucz.

 

Ani v souboji druhého se sedmým týmem není možné soupeře podcenit. Slovanka hraje v domácím prostředí a určitě se bude chtít pokusit o překvapení a prodloužení série, my se ale do Boleslavi už vracet nechceme. „Bude to určitě těžký zápas, vždyť je to play-off a soupeř hraje doma. O vítězství se budeme muset poprat,“ řekl kouč Kurucz.

 

Zápas začíná v hale na ulici U stadionu v 18 hodin a vy můžete být při tom, když navštívíte halu nebo alespoň při internetovém přenosu na www.TVCOM.cz 

 
vloženo: 23.03.2018 18:47 / přečteno: 25464x
 
« Zpět
SPONZOŘI Facebook
Kurucz a partners
Dr.Max
Fortuna
Regionální deníky
Město Nymburk
Středočeský kraj
Jimsoft s.r.o.
hala
MOLTEN
TV COM
ČBF
EKOSELECT
Renomia
AGEL
© 2010 - Copyright by ČEZ Basketbal Nymburk a.s. All rights reserved.